Aktualności

Kongres Szefów Kuchni

Czytaj więcej

11. października 2017 w Centrum MT Polska w Warszawie odbył się Kongres Szefów Kuchni - największe spotkanie tego typu w Polsce. Wydarzenie to było niewątpliwie wspaniałą okazją do wymiany poglądów, doświadczeń szefów kuchni z całej Polski. W trakcie imprezy uczestnicy mogli porozmawiać z około 100 dostawcami HoReCa oraz wziąć udział w warsztatach produktowych. W programie znalazły się, między innymi tematy: - Kuszenie od pierwszego wejrzenia, czyli jak stworzyć nowoczesne menu, które zmaksymalizuje sprzedaż w Twojej restauracji; - Modne diety a wyzwania dzisiejszego szefa kuchni; - Jak negocjować skuteczniej – chwyty, tricki i techniki; - Magazyn i koszty, czyli nie daj się zwariować na zapleczu kuchni. „Zasada Pareto”. Kuchnia to nie apteka! Zajmij się tym co ma największe znaczenie, czyli znajdź swoje „Pareto”; - Twój zespół od kuchni. Jak zarządzić zespołem, aby ,,chciało im się chcieć’’? 

 

 

 


 

Wróć

Szybka nawigacja

Szybki kontakt

Masz pytania? Zadzwoń!

77 43 43 333

Jesteśmy do Państwa dyspozycji od poniedziałku do piątku od 8-18
a w soboty od 9-14.

Przejdź do formularza